/
top of page
FanoKrogaard.jpg
Fanokrogaad vaerelse.jpg
Fanokrogaard_restaurant.jpg

SEYFARTH EVENTS:

NÆSTE RETREAT 9-11 maj 2025 ! 
Program følger


Læs programmet for 2024 herunder

EKSKLUSIVT SEYFARTH STRIKKE RETREAT

PÅ FANØ 2024

19. – 21. APRIL 2024 • FANØ KROGÅRD, NORDBY, FANØ

Fra kr. 7995,-

Her lægges der op til DEN HELT SÆRLIGE OPLEVELSE!

Jeg byder velkommen til et eksklusivt strikke-retreat for danske og udenlandske strikkere. Med ankomst fredag kl. 11.00 og afrejse søndag kl. 15.00 vil der i løbet af weekenden blive tid til både at nørde med fair-isle, design, teknikker, ideer, etc. sammen med Christel Seyfarth -  OG slappe af.

De fantastiske rammer på vores totalt nyrenoverede Fanø krogård er en oplevelse i sig selv. Her indkvarteres man i delte dobbeltværelser eller enkeltværelser (forskellige værelsestyper) som alle er individuelt indrettet og de fleste med udsigt til Vadehavet og sælerne. Forplejningen er helt i top! Alle måltider og tilhørende drikkevarer er inkluderet i prisen, lørdag aften er der f.eks. 6- retters servering, og sidste måltid er kaffe og kage søndag eftermiddag. Fredag og lørdag er der ligeledes cocktail-hour og ekstra hygge.

Der vil i løbet af weekenden være programsat forskellige arrangementer, men der lægges vægt på, at der også er tid til afslapning og til at nyde det unikke sted, hvor vi bor. Der tilbydes et begrænset antal pladser, så vi alle får mulighed for at lære hinanden at kende. Det endelige program vil være klart til senest 31. oktober 

Vi tilbyder 4 værelsestyper - alle priser er p.p.:

BYHUS (kammerværelser) delt dobbeltværelse kr. 7995,-/som enkeltværelse kr. 8295,-

ALKOVE VÆRELSE I HOVEDHUSET - enkeltværelser kr. 8595,-

KLASSISK VÆRELSE UDEN HAVUDSIGT delt dobbeltværelse kr. 8395,- /som enkeltværelse kr. 8595,-

KLASSISK VÆRELSE MED HAVUDSIGT delt dobbeltværelse kr. 8595,-/som enkeltværelse kr. 8795,-

LANGELINIE VÆRELSER MED HAVUDSIGT  kun som delt dobbeltværelse kr. 8795,-

 

Beløbet dækker:
2 overnatninger i delt dobbeltværelse/enkeltværelse forplejning, inkl. drikkevarer, fra fredag kl. 11.00 til søndag kl. 15.00 (let morgenanretning fredag ved ankomst samt kaffe & kage søndag som sidste måltid). Al undervisning, foredrag, små events, etc.

 

Er du interesseret i at deltage, har vi følgende betalingsbetingelser:

Depositum på kr. 1000,- ved tilmelding - hermed sikrer du dig en plads. Depositum kan refunderes indtil 31.10.2023. Da vi ikke på forhånd kan sige, hvordan værelsesfordelingen bliver, forbeholder vi os retten til annullere indbetalt depositum, såfremt vi ikke kan få enkeltværelse og dobbeltværelse til at gå op.

1.rate på kr. 4000,-forfalder 31.10.2023, når programmet bliver offentliggjort. Med denne rate bekræfter du din deltagelse og depositum kan herefter ikke refunderes ved evt. afbestilling.

2.rate forfalder senest 5/1 2024. Din tilmelding er herefter bindende, og det fulde beløb er herefter tabt ved afbestilling.

Transport til og fra Fanø er ikke inkluderet i ovennævnte pris.

Gå til webshoppen og bestil din plads på Retreatet

Læs meget mere om Fanø her

bottom of page