/
top of page
 • Hvilke strikke teknikker skal man kunne beherske ?
  Du skal kunne læse et mønsterdiagram, kunne strikke fair-isle teknik og vide, hvordan man klipper op og syr i klippemasker. Jeg plejer at sige, at det vigtigste er, at du kan strikke med 2 farver, resten kan du læse dig til. Kan du strikke med 2 farver, går jeg også ud fra, at du er en nogenlunde øvet strikker. Men modellerne ser meget sværere ud, end de i virkeligheden er.
 • Hvordan efterbehandler man garnet i et Seyfarth-strikkekit ?
  Garnet er supersoft lammeuld fra Skotland og den allerbedste kvalitet. Da det er uvasket, anbefales det at vaske den færdige model. Du kan vaske modellen på uldprogram, max 30 grader og flydende uldvaskemiddel, eller du kan vaske den i hånden. Men jeg synes, det er mere effektivt at vaske i maskinen. Du skal selvfølgelig kende dit uldprogram godt! Herefter lægger du modellen fladt til tørre, og når den er helt tør damper du den godt igennem, så alle sømme ligger fladt. Herefter anbefales det blot at lufte modellen, da uld er selvrensende.
 • Hvad er løbelængden på supersoft lammeulden?
  Løbelængden er 540m/100g.
 • Hvilken pindetykkelse skal bruges?
  Alle de mønsterstrikkede modeller er strikket på rundpind 3.5 mm, er der ensfarvede belægninger eller biser, er disse strikket på 3.00 mm. Der kan være afvigelser i forhold til model, og om modeller er strikket med dobbelt eller enkelt garn.
 • Hvordan får jeg min VIP-rabat ?
  Når du har købt dit VIP-medlemskab, får du tilsendt et medlemsnummer på mailen. Dette nummer skal du opgive, både når du køber på webshoppen eller når du køber i butikken på Fanø. Ved køb på webshoppen skal du skrive dit VIP-medlemsnummer i kommentarfeltet på din ordre, inden du går til betaling. Rabatten fratrækkes, når vi har kontrolleret VIP-nummeret og senest ved forsendelsen af ordren. Rabatten bliver ikke fratrukket ved købet.
 • Hvor hurtigt kan jeg få min ordre ?
  Vi forsøger at sende samme dag, men har vi travlt forbeholder vi os 3 - 4 dage til pakning og forsendelse. Alle kits bliver rullet individuelt op, og det tager tid, men har vi kittet på hylden, så sender vi samme dag. I vinterperioden fra 1/11 - 1/4 har vi begrænsede åbningstider og kan vælge at samle et par dages ordrer. Så her kan der være nogle dages ekspeditionstid. Men du kan altid skrive i kommentarfeltet, at det er en hastesag, og det vil vi tage hensyn til.
 • Hvor kan jeg få hjælp til min opskrift ?
  Du kan ringe til Christel Seyfarth på 51709279 indenfor almindelige kontortid 11 - 16.00. Er hun ikke tilstede, når du ringer, kan du sende en mail på garn@christel-seyfarth.dk. Christel vil svare tilbage indenfor 24 timer.
 • Er modellerne svære at strikke ?
  Hvis du er en habil strikker og kan strikke mønsterstrik og gerne også behersker fair-isle teknikken, så har du ingen problemer. Resten læser du dig til.
bottom of page