/
top of page
FanoKrogaard.jpg
Fanokrogaad vaerelse.jpg
Fanokrogaard_restaurant.jpg

SEYFARTH EVENTS:

EKSKLUSIVT SEYFARTH STRIKKE RETREAT PÅ FANØ 2023

21. – 23. APRIL 2023 • FANØ KROGÅRD, NORDBY, FANØ

Fra kr. 7995,-

UDSOLGT - mulighed for at komme på venteliste - kontakt Christel Seyfarth

Her lægges der op til DEN HELT SÆRLIGE OPLEVELSE!

Jeg byder velkommen til et eksklusivt strikke-retreat for danske og udenlandske strikkere. Med ankomst fredag kl. 10.00 og afrejse søndag kl. 16.30 vil der i løbet af weekenden blive tid til både at nørde med fair-isle, design, teknikker, ideer, etc.  OG slappe af.

De fantastiske rammer på vores totalt nyrenoverede Fanø krogård er en oplevelse i sig selv. Her indkvarteres man i delte dobbeltværelser (forskellige værelsestyper) som alle er individuelt indrettet og de fleste med udsigt til Vadehavet og sælerne. Forplejningen er helt i top! Alle måltider er inkluderet i prisen, lørdag aften er der f.eks. 6- retters servering, og sidste måltid er kaffe og kage søndag eftermiddag. Fredag og lørdag er der ligeledes cocktail-hour og ekstra hygge.

Der vil i løbet af weekenden være programsat forskellige arrangementer, men der lægges vægt på, at der også er tid til afslapning og til at nyde det unikke sted, hvor vi bor. Der tilbydes et begrænset antal pladser, så vi alle får mulighed for at lære hinanden at kende. Det endelige program vil være klart til senest 31. oktober 

Vi tilbyder 4 værelsestyper - alle priser er p.p.

BYHUS (kammerværelser)- UDSOLGT - delt dobbeltværelse kr. 7995,-/som enkeltværelse kr. 8295,-

ALKOVE VÆRELSE I HOVEDHUSET - UDSOLGT - enkeltværelser kr. 8595,-

KLASSISK VÆRELSE UDEN HAVUDSIGT - UDSOLGT- delt dobbeltværelse kr. 8395,- /som enkeltværelse kr. 8595,-

KLASSISK VÆRELSE MED HAVUDSIGT - UDSOLGT - delt dobbeltværelse kr. 8595,-/som enkeltværelse kr. 8795,-

LANGELINIE VÆRELSER MED HAVUDSIGT - UDSOLGT - kun som delt dobbeltværelse kr. 8795,-

 

Beløbet dækker:
2 overnatninger i delt dobbeltværelse, forplejning, inkl. drikkevarer, fra fredag kl. 10.00 til søndag kl. 15.30 (let morgenanretning fredag samt kaffe & kage søndag som første og sidste måltid). Al undervisning, små events, etc.

 

Er du interesseret i at deltage, har vi følgende betalingsbetingelser:

1.rate forfalder 31.10.2022, når programmet bliver offentliggjort. Med denne rate bekræfter du din deltagelse og depositum kan herefter ikke refunderes ved evt. afbestilling.

2.rate forfalder senest 5/1 2023. Din tilmelding er herefter bindende, og det fulde beløb er herefter tabt ved afbestilling.

Transport til og fra Fanø er ikke inkluderet i ovennævnte pris.

Læs meget mere om Fanø her

bottom of page